Anasayfa

MUTLULUK

6 years ago
Zahiregül Cesur

Mutluluk ,yazın sıcak ve serin denizindedir.Mutluluk ,yazın ağacın serin gölgesinde oturmak demektir.Mutluluk,aile,akraba ,dost arkadaşlardır.Mutluluk, birlik beraberlik demektir.Mutluluk benim için  beni sevince boğan herşeydir. 

Bazı insanlar mutlu olmayı bilmezler hatta mutluluk nedir onu bile bilmezler.Mutluluk,bütün özlemlere,bütün isteklere eksiksiz bir biçimde ve sürekli olarak erişilmekten duyulan kıvaç durumudur.Mutluluk her insan için farklıdır.Bazen bir şey bir çok insanı mutlu eder.Ben her zaman mutlu olurum çünkü ailem, arkadaşlarımla daima  beraber olurum.Mutluluğun yaydığı pozitif enerji hayata anlam katar.

 Mutluluk olmasaydı ne olurdu? bence hayat durur insanlar yaşamakdan zevk almazlardı.Herkes üzüntü içinde olurdu.Mutluluk dünyAdaki en güzel duygudur.Mutlu olan insan çevresine ışık saçar.Bazen kazanılan sınav,bazen iyi bir haber,bazen sımsıcacık bir anne sarılması  insanı mutlu eder.Mutluluk insan cesaret , özgüven verir.Sürekli mutlu olan ,her zaman güler yüzlü olan insanın daha çok yaşayacağı  bilimsel olarak kanıtlanmıştır.                                                                                                                                                                                                    Biz insanlar daima mutlu olalım.Mutlu olmak dünyanın en güzel şeyidir.Dünyanın en mutlusu olman dileğiyle....hoşçakalın.                                                                                                                                                                                                                                                                    

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Henüz hiç yorum yok :(


Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.